Over ons
NL

Gertjan Vlaar (1985)

Opleiding: Architectuur Academie van Bouwkunst Amsterdam (2014)

In 2007 ruim voor zijn afstuderen begon Gertjan in de rol van architect in opleiding samen met Wouter Butzelaar (1960) aan diverse projecten te werken, zoals zorgcomplexen, studentenwoningen in Amsterdam, bibliotheken en een stedenbouwkundig plan in Purmerend. Net als Wouter benaderd Gertjan iedere opgave met in acht name van vaak verrassende invalshoeken, om op een ondogmatische wijze tot een optimaal functionerend gebouwontwerp te komen welke past in de context.

Gertjan is een enthousiaste doortastende architect, die het vakmanschap tot in de details beheerst. Door zijn ruime ervaring en als teamspeler weet hij uitstekend de stakeholders aan zich te binden.

Mobiel Gertjan: +316 -45 37 03 42

Wouter Butzelaar (1960)

Opleiding: Bouwkunde Technische Universiteit Delft (1988)

Na zijn afstuderen begon Wouter als architect samen te werken met Peter de Clercq Zubli (1932 - 2014). In deze periode (tot 1994) heeft hij aan omvangrijke projecten in Amsterdam gewerkt, zoals de Rembrandttoren, Mondriaantoren, Nissan Europees hoofdkantoor, het optoppen van het Okura hotel en diverse woontorens.

Na vijf jaar vruchtbare samenwerking besloot Wouter in 1993 zijn eigen bureau op te richten met talrijke woningbouwprojecten in portefeuille. In 1998 is Wouter een samenwerking aangegaan met Max van Son (1961), een enerverende periode waarin het architectenbureau uitgroeide met diverse schoolprojecten, woningcomplexen en het Dakpark in Rotterdam tot de top 25 (2011) van meest productieve bureaus van Nederland. In 2014 is Gertjan Vlaar (1985) tot de maatschap toegetreden.

Wouter kenmerkt zich als een rasechte ondernemer architect met een zeer creatieve geest en met een omvangrijk netwerk van aan vastgoed gerelateerde partijen.

Mobiel Wouter: +316 -51 06 04 44

Butzelaar CS, Architecten

Waar zijn wij goed in?

Butzelaar CS Architecten is als architectenbureau al meer dan 30 jaar in de markt actief met vele vernieuwende projecten. In eerste instantie zijn wij makers; wij creëren ideeën, verbindingen, mogelijkheden, samenwerkingen; dit doen wij middels onze programmatische en ruimtelijke concepten.

Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel; een goed project maak je samen. Wij zijn gewend samen te werken met overheden, ontwikkelaars, beleggers, grondbezitters, eindgebruikers maar ook met vertegenwoordigers van diverse belangengroepen.

Nationaal en internationaal is er veel over het architectenbureau en haar projecten gepubliceerd. Gerealiseerde projecten en ontwerpen van onze hand zijn door het hele land terug te vinden. Ons werkveld is breed; van stedenbouw, wonen, werken, leren, logeren, zorg gerelateerd, logistiek, industrie, recreëren tot interieurs van publieke gebouwen. We gaan geen enkele klus uit de weg.

Wij werken onze opgaves uit van schets naar werktekening, zowel in Autocad als in Revit. Dit doen wij met een team van ontwerpers waarmee ons bureau op een flexibele basis samenwerkt. Daarnaast weten wij door ons brede netwerk de juiste adviseurs te benaderen voor een geslaagde uitwerking van iedere denkbare opgave. Hierbij beoordelen wij met onze opdrachtgever wat nodig is voor het bereiken van een geslaagd eindresultaat.

Maar bovenal zijn wij flexibel; wij houden van nieuwe uitdagingen. Door ons brede netwerk weten wij altijd een passend antwoord te vinden op nieuwe opgaves.

Contact